Sensonor og Norautron signerer ny kontrakt

Sensonor og Norautron fortsetter samarbeidet og signerer ny 5-årig produksjonsavtale for produksjon av Sensonors produkter. Samlet verdi er på nærmere 100 millioner kroner

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Samarbeidet mellom de to Horten-baserte selskapene startet allerede i 2010 da første produksjonsavtale ble inngått.

Den nye avtalen innebærer prototyping, sourcing og produksjon av både mekanikk og avansert teknologi til Sensonors mange høyteknologiske produkter, og har en samlet verdi på nærmere 100 millioner norske kroner.

Elektronikken vil bli produsert lokalt i Horten, mens mekanikken produseres hos Norautrons mekaniske fabrikk i Zdunska Wola, Polen.

– Vi er meget førnøyde med både kvaliteten og oppfølgingen vi får hos Norautron. Vi setter spesielt pris på det gode samarbeidet vi har hatt i en tid som denne, der komponentmarkedet har vært og fortsatt er svært utfordrende. Norautron har hele veien sørget for å holde oss godt oppdatert, og fokusert på å finne de beste løsningene for oss, sier Dag Tore Wiulsrød, Innkjøpssjef hos Sensonor.

– Sensonor har lenge vært en viktig kunde for oss. Vi setter stor pris på vårt gode samarbeid, og er stolte av å få produsere både elektronikken i Horten og mekanikken i Polen til deres avanserte produkter, sier Kenneth Dåstøl, salgs- og markedssjef i Norautron, i en kommentar til den nye avtalen.

Powered by Labrador CMS