Foto: Mycronic

Mycronic kjøper i Kina

Den svenske produsenten og leverandør av produksjonsutstyr, Mycronic, har signert en avtale om å kjøpe Shenzhen Huan Cheng Xin Precision Manufacture Co., Ltd., et selskap med rundt 120 ansatte og hovedkvarter i Shenzhen, Kina. Det er Mycronic's Assembly Solutions High Volume-divisjon som står for oppkjøpet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Shenzhen Huan Cheng Xin Precision Manufacture produserer automatiske stensiltrykkere og monteringsmaskiner («pick&place»). Stensiltrykk står for 80 prosent av salget og pick & place-maskiner for de resterende 20 prosentene. Kina er selskapets dominerende marked, og står for 95 prosent av salget.

– Med dette oppkjøpet styrker og utvider vi vår høyvolum-produktportefølje og kan tilby en mer komplett og attraktiv løsning for kundene våre, sier Ivan Li, senior vice president i høyvolumsidivisjonen.

I 2020 utgjorde solgte det kinesiske selskapet for nesten 102 millioner kroner. I utgangspunktet skal 70 prosent av aksjene overtas. De resterende 30 prosentene kan overtas i 2025 i henhold til et forhåndsdefinert inntjeningsberegning.

Transaksjonen forventes å bli fullført i fjerde kvartal 2021.

Powered by Labrador CMS