vicCONTROL go er en liten maskinvaremodul som kun måler 3 x 6 cm, som gjør det mulig å styre stemme raskt og enkelt integrert i enheter og systemer.

Stemmekontroll for industrielle applikasjoner

Leveres på lokale språk, skal være enkel å integrere og trenger ikke Internett-tilkobling.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Stemmestyring er definitivt i vekst: Alexa, Hey Google, Siri og andre viser hva som er mulig. Industrielle applikasjoner kan også dra nytte av denne teknologien, for intuitiv og håndfri kontroll av enheter og systemer som brukes til å automatisere komplekse prosesser, eller for eksempel i medisinske apparater.

For slike applikasjoner er vicCONTROL, den innebygde stemmestyringsløsningen fra voice INTER connect tilgjengelig på 30 språk, inkludert skandinavisk og Benelux-språk. Den er enkel å integrere, brukervennlig og oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og personvern. Stemmebehandling er helt lokal, uten behov for Internett-tilkobling, heter det i en melding fra produsenten.

vicCONTROL er resultatet av mer enn 20 års erfaring innen kommunikasjon, lydsignalbehandling og stemmestyring. Løsningen er tilgjengelig enten som en programvarepakke (vicCONTROL industrial) for installasjon i de mange innebygde systemene basert på ARM eller X86, eller som et sett bestående av både maskin- og programvare. Den støtter alle nødvendige funksjoner, alt fra aktivering via oppvåkningsord til gjenkjenning av talekommandoer basert på Natural Language Understanding (NLU) og kontroll av hver funksjon i målapplikasjonen via MQTT-protokollen. Sanntidskapasitet, AI-baserte semantiske analyser og sofistikerte algoritmer for stråleforming og støydemping skal sikre maksimal brukervennlighet og optimal lydkvalitet. I tillegg kan vicCONTROL industrial generere lydtilbakemeldinger i form av meldinger eller tekst-til-tale.

vicCONTROL tilbyr alle nødvendige funksjoner, fra aktivering via oppvåkningsord, til gjenkjenning av talekommandoer basert på Natural Language Understanding (NLU) og kontroll av målapplikasjonen via MQTT-protokollen – på mer enn 30 nasjonale språk og enkelt programmerbar via web-GUI.

Stemmestyring på lokalt språk

Utviklingsmiljøet vicSDC lar tilpassede vicCONTROL industrielle stemmeapplikasjoner lages raskt og enkelt. I det GUI-baserte webverktøyet kan taledialoger opprettes og kompileres for alle operativsystemer. Mer enn 30 nasjonale språk er tilgjengelige, inkludert norsk (bokmål), svensk, finsk og dansk samt språkene i Benelux-landene. De omfattende parametriseringsfunksjonene til talegjenkjenningen og den åpne systemarkitekturen sikrer at den kan tilpasses optimalt til individuelle krav. Med omfattende stråleformingsteknologier fungerer stemmestyring også i støyende omgivelser.

Sikkerhet og personvern

De private kontoene på serveren som hostes av voice INTER connect i Tyskland når de oppretter taledialogene, oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og datavern. De ferdige stemmeapplikasjonene implementeres deretter på målmaskinvaren. Der er de off-line og kan kjøres lokalt uten å kreve en Internett-tilkobling. Sensitiv informasjon og stemmedata forblir innenfor den stemmestyrte enheten, det samme gjør antallet interaksjoner osv.

Plug and play

I tillegg til den industrielle programvareløsningen vicCONTROL, tilbyr voice INTER connect også en DSP-basert maskinvaremodul for å implementere stemmestyring i ethvert produkt. vicCONTROL go er et kort som kun er 3 x 6 cm stort og kan brukes til å kontrollere enheter og systemer via serielt grensesnitt eller GPIO uten ekstra utviklingsinnsats. Den lille maskinvaremodulen kan raskt og enkelt settes opp ved hjelp av et PC-basert verktøy og krever heller ingen tilkobling til Internett. vicCONTROL go er tilgjengelig på de samme 30 nasjonale språkene som vicCONTROL industrial. I motsetning til industriversjonen er modulen imidlertid kun egnet for stemmestyringskommandoer som ikke har mer enn en enkelt parameter. Den tilbyr imidlertid flere kontrollerbare GPIO-er for å kombinere sensorer og aktuatorer med stemmestyring.

Kan passe mange applikasjoner

De mulige bruksområdene går bredt – enten som et kontrollalternativ for husholdningsapparater, for industrielle systemer i områder der hansker og arbeidsprosesser vanskeliggjør kontroll, eller i det medisinske feltet, hvor viktige hendelser kan dokumenteres og funksjoner aktiveres med stemmen uten å ta hender eller øyne fra den pågående aktiviteten.

Støtte hele veien

voice INTER connect lover å støtte kunder fra det første konseptet av deres stemmestyringsløsning til integrasjon og utvikling av taledialoger, valg av maskinvarekomponent og overlevering til serieproduksjon. Det tyske Selskapet sitter på mer enn 20 års erfaring og en rekke vellykkede prosjekter innen sektorer som bilindustrien, automasjon og medisinsk teknologi, og jobber i samarbeid med kjente internasjonale produsenter av innebygde systemer og industrielle PC-er, får vi vite.

Mer informasjon: www.viccontrol.com

Powered by Labrador CMS