«Evig gratis» tinyML

Imagimob lanserer «evig gratis» plan for sin tinyML-plattform.

Publisert

Den nye utgivelsen av Imagimob tinyML-plattformen inkluderer en «evig gratis» plan som vil gjøre det mulig for alle å begynne å utvikle tinyML-applikasjoner. Den inkluderer også forbedringer av AutoML-funksjonen for dyp læringsavviksdeteksjon ved bruk av autoenkodere.

Den nye utgivelsen vil ytterligere forbedre Imagimob-plattformen, som ble anerkjent som en av de ledende tinyML-plattformene i en rapport fra ABI Research som ble publisert i juni 2022.

Brukere kan gå til Imagimobs nettsted og laste ned programvaren og komme i gang. Brukere av evig gratis-planen vil ha tilgang til full funksjonalitet til plattformen, men vil ha en begrensning i prosesseringskreditter.

Den nye utgivelsen inkluderer også forbedringer av AutoML-funksjonen for avviksdeteksjon i dyplæring ved bruk av autoenkodere. En stor styrke med denne typen avviksdeteksjon er at den leverer høy ytelse og eliminerer behovet for funksjonsutvikling, og sparer dermed kostnader og reduserer tiden til markedet. Disse forbedringene skal være et resultat av erfaringen fra anomalideteksjonsprosjekter mellom Imagimob og store produksjonsbedrifter.

En autoenkoder er en type kunstig nevrale nettverk som brukes til å lære effektive kodinger av umerkede data. Kodingen valideres og avgrenses ved å forsøke å gjenskape input fra kodingen. Autokoderen lærer en representasjon for et sett med data, typisk for dimensjonalitetsreduksjon, ved å trene nettverket til å ignorere ubetydelige data.

Imagimob AI can be downloaded from here.

Powered by Labrador CMS