Produktlivssyklusen til 28nm AMD Xilinx 7-seriens FPGA-er og adaptive SoC-er har blitt utvidet til minst 2035.

Forlenger produktlivssyklusen for alle komponenter i Xilinx 7-serien

AMD melder at de vil støtte alle komponenter og enheter i 28nm AMD Xilinx 7-serien frem til minst 2035.

Publisert Sist oppdatert

Bakgrunnen er at kunder i markedssegmenter som industri, bil, test og måling, romfart og forsvar og medisin krever utvidet produktlevetid, vanligvis 15 år, med mange produkter som støttes mye lenger, heter det fra produsenten.

Nå kunngjør AMD Xilinx at støtten utvides for alle FPGA-er i 7-serien og adaptive SoC-er til minst 2035. Dette inkluderer våre kostnadsoptimaliserte Spartan-7 og Artix-7 FPGA, hele Zynq-7000 SoC-porteføljen, samt Kintex-7 og Virtex-7 FPGAer. Alle hastighets- og temperaturgrader er inkludert.

Forsyningskjedeutfordringene industrien står overfor i 2022 og utover, betyr at beslutninger om hvilke enheter som skal designes til prosjekter er mer kritiske enn noen gang. Det ville være kostbart å designe en enhet, bare for å finne ut ett år senere at den enheten har blitt merket for slutten av levetiden.

«Med noen enheter introdusert for mer enn 10 år siden, gir vi denne formelle forpliktelsen til våre 7-serie-kunder for å gi dem tilliten til å fortsette med deres eksisterende 7-seriedesign, samt utvikle nye prosjekter basert på den allsidige 7-seriens teknologi», heter det i en melding fra selskapet.

Powered by Labrador CMS