Beskytter mot overspenning:

Rask elektronisk «livvakt»

Ny TVS diodeserie fra Yageo kan beskytte følsomme elektronikksystemer.

Publisert Sist oppdatert

Det er distributøren Rutronik som nå melder at de har lagt til den nye Yageo TVS-diodeserien 5.0SMDJ til sin portefølje av kvalitative overspenningsvern.

Produktene skal ha spesielt kort responstid. De absorberer høyspenningstopper - forårsaket av for eksempel lynnedslag - og forhindrer feil eller systemfeil. Serien inkluderer en- eller toveisvarianter og spesialsertifiserte bilversjoner.

Utstyrt med innebygd strekkavlastning og passivert glasskryss, er den kraftige (5000 W) diodeserien installert i en DO-214AB lavprofil plastkapsling. Driftsspenningen til TVS varierer fra 5 V til 600 V (og enda høyere). Serien har god klemmeevne og lav induktans, samt typisk IR på mindre enn 2 μA. Terminalene tåler høytemperaturlodding ved 260 °C i 10 sekunder.

Ifølge produsenten oppfyller TVS-diodene MSL 1 i henhold til J-STD-020, og muliggjør samsvar med IEC61000-4-2 ESD-beskyttelsesstandarder på opptil 30KV luft og kontaktutladning, og de er tilgjengelige i bilklasse (5.0SMDJ-AT) med AEC-Q101 kvalifikasjon.

Mulige applikasjoner kan være for eksempel i I/O-grensesnitt, AC/DC kraftforsyninger, lavfrekvens signaloverføringslinjer (RS232, RS485, etc.) og bilelektronikk.

 

Powered by Labrador CMS