«Redefinerer motorstyring»

Alt-i-ett motorstyringsbrikke

onsemi hevder å redefinere styring av børsteløse DC-motorer med sin nye ecoSpin familie.

Publisert Sist oppdatert

Halvlederprodusenten onsemi lanserer i dag sin nye ecoSpin familie med motorstyringskretser for børsteløse DC-motorer (BLDC).

Ved å kombinere styrings- og driverfunksjoner i en komplett system-i-pakke (SiP) løsning, hevder onsemi å kunne forenkle utvikling av høyspennings motorstyringssystemer i anvendelser som HVAC, kjøleanlegg og robotikk.

Det første medlemmet av ecoSpin-familien som lanseres er ECS640A, en trefase børsteløs DC- (BLDC) motorstyring, utviklet for pålitelig høyspenningsdrift opp til 600 V. Den lille komponenten inneholder en sikker gatedriver, Arm Cortex-M0+ mikrokontroller, tresensorforsterkere, tre bootstrap-dioder og kan støtte motorstyringsarkitekturer med eller uten sensorer.

- Denne høyt integrerte løsningen reduserer time-to-market ved å eliminere behovet for designsykluser på applikasjoner, og forenkler gjenbruk av løsninger ved skalering av krav til BLDC motoreffekt," uttaler Michel De Mey, direktør for Industrial Solutions Division, onsemi.

- Påliteligheten er forbedret ved å erstatte mange av de større, mer komplekse komponentene, samtidig som rutingsområdet på mønsterkortet krymper med omtrent 20 % sammenlignet med en diskret implementering, avslutter han.

Powered by Labrador CMS