Spenningsomformer i OFM-variant.

1 W spennings-omformere får bedre beskyttelse

Würth Elektronik utvider nå sin MagI³C-FISM familie av isolerte SIP hullmonterte og OFM kraftmoduler.

Publisert

Würth Elektroniks familie med MagI³C FISM kraftmoduler har vokst: Nå presenterer selskapet den nyeste generasjonen 1 W "Faste isolerte SIP/OFM moduler".

De forbedrete integrerte spenningsomformerne har blant annet kontinuerlig kortslutningsbeskyttelse (SCP) og økt isolasjonsspenning. De ni nye modulene i standard SIP-4, SIP-7 og SMT-8 pakker skal være pinne-til-pinnekompatible med de foregående MagI³C FISM.

Disse kraftmodulene beskrives som fullt integrerte DC/DC spenningsomformere med fast utgangsspenning. Modulene inneholder effekttrinn, transformator, inngangs- og utgangskapasitans. Ingen eksterne komponenter kreves for bruk, og kretsdesigninnsatsen skal være minimal. Dette reduserer utviklingskostnadene og gjør det mulig å gå raskt på markedet med nye applikasjoner, heter det.

Hele produktlinjen er sertifisert etter gjeldende UL-standard UL62368-1, men de nye modulene gir enda mer sikkerhet. De kan ikke ødelegges av kortslutninger og tåler deres isolasjonsspenning på 1,5 kV for SIP-4-modulene og 3 kV for SIP-7 og SMT-8 i hele 60 sekunder.

Dette gjør den nye MagI³C-FISM mer nyttig som funksjonell isolasjon for å forhindre jordsløyfer og jordnivåforskyvninger samt for å forhindre interferens i signalvei eller sensorsystemer. Denne isolasjonsspenningen er viktig når man designer strømforsyninger for grensesnitt og mikrokontrollere innen testutstyr eller industriell elektronikk, opplyser produsenten.

Powered by Labrador CMS