Samtec styrker fiberoptisk

Oppkjøpet av Ultra Communications, Inc. skal styrke Samtecs fiberoptiske produkttilbud for robuste militære- og luftfartsapplikasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Kontaktprodusenten Samtec, Inc. kunngjør nå at de har kjøpt Ultra Communications, Inc., en produsent av høyhastighets digitale og RF fiberoptiske komponenter, lokalisert i California.  

Kjernevirksomhetene til Ultra Communications omfatter kretsdesign, design av optoelektroniske pakker, og produksjon av fiberoptiske komponenter. Selskapet ble etablert i 2005 og skal sitte på betydelig IP og teknologi, med aktive programmer innen forsvar/avionikk, romfart/satellitt, bakkekjøretøy, radar og skipselektronikk.  

Samtec vil spesielt dra nytte av Ultras ekspertise innen høyhastighets mikset-signal kretsdesign, pakketeknikk for elektriske og optiske koplinger med høy kvalitet og testing på silisiumskive- og komponentnivå, skriver selskapet i en pressemelding.   

Fra før har Samtec allerede en etablert kundebase innen industri- og forsvar-/luftmarkedene med sin optiske FireFly produktlinje, som vil kompletteres blant annet med Ultra Communications’ overflatemonterings- (OFM) teknologi.

Powered by Labrador CMS