Utvider utvalget av OFM-kontakter

Harwin utvider porteføljen med kortkontakter, og lanserer nå flere størrelser i Sycamore Contact-serien.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Disse 6A strømklassifiserte overflatemonterte kretskort-soklene gjør det mulig å tilpasse ulike design, og individuelle stikkontakter kan plasseres fritt på et kort uten begrensninger av kontakthus.

To nye tillegg utfyller de eksisterende soklene som har lengde på 3,87 mm, og som aksepterer 0,8-1,3 mm eller 1,5-1,9 mm paringsstifter. De nye versjonene har lengre kroppslengder på 5,87 mm, noe som betyr at de er egnet for dypere mønsterkort og i stand til å romme lengre paringsstifter. Selv om begge er bunninnganger, kan de snus for å fungere som toppinnganger.

Kort-soklene har tre kontaktpunkter, noe som betyr at at elektrisk forbindelse alltid opprettholdes, uten risiko for brudd i kontinuiteten – selv når den utsettes for vibrasjonskrefter.

Disse kontaktene er gullbelagt for å maksimere ledningsevnen og redusere mekanisk slitasje, samt sikre langsiktig drift med en holdbarhet på 500 paringssykluser. Siden det er tatt i bruk berylliumkobbermateriale, er arbeidstemperaturområde på -50°C til +125°C.

Typiske anvendelsesområder er batteristyringssystemer for elektriske kjøretøy, faststoff  belysningspaneler, gassdeteksjonssystemer for husholdnings- og kommersielle systemer, brannalarmer, smartmålerutstyr osv. Kontakten leveres på tape og rull.

Powered by Labrador CMS