IoT:

Nye Click-kort gir skalerbare IoT-nett

NeoMesh Click-kort skal sette fart på utviklingen av laveffekt, massivt skalerbare IoT- og skybaserte sensornettverk.

Publisert Sist oppdatert

MikroElektronika (MIKROE), et selskap som utvikler innvevde løsninger som skal kutte utviklingstiden ved å tilby innovative maskinvare- og programvareprodukter basert på velprøvde standarder, og NeoCortec, selverklærte eksperter på trådløs tilkobling og leverandører av toveis mesh-nettverksmaskinvare og programvare med ultralav effekt, kunngjorde i dag tre nye NeoMesh Click-kort som er egnet for trådløst mesh-nettverk.

Click-kortene skal eliminere behovet for å lage all utviklings-kretskort selv, noe som gjør dem i stand til å starte Proof-of-Concept-testing av NeoMesh-nettverksprotokollstabelen i en reell applikasjon raskt og til minimale kostnader, heter det.

Click-kortene har NeoCortecs kompakte, laveffekts NC1000 og NC2400 nettverksmoduler som adresserer et bredt spekter av applikasjoner basert på IoT- og skybaserte sensornettverk, inkludert smart bygning og smart arbeidsplass, måling, sikkerhet, landbruk, transport, industri 4.0, medisinsk og matdistribusjon.

Tre versjoner av NeoMesh Click er tilgjengelig, en for hver av kommunikasjonsmodulene som opererer på 868MHz, 915MHz og 2,4 GHz. Gjennomsnittlig strømforbruk er så lavt som 20uA.

Powered by Labrador CMS