Inngår samarbeid

Cordel Norge har inngått samarbeid med ABAX om levering av sporingsløsninger på det norske markedet med mulighet for utvidelse. ABAX kjøpte Automile i 2020 og dette er en naturlig utvidelse av dette samarbeidet.

Publisert Sist oppdatert

Integrasjonen vil gi Cordel-kundene muligheten til å sammenstille data på tvers av plattformene. Datapunktene fra integrasjonen vil blant annet oppgi antall kjørte kilometer, sporing av føreradferd og posisjonene til alle bedriftens biler i kartet i henhold til GDPR.

Ved full bruk av tjenesten vil bedriftene kunne redusere drivstofforbruket, redusere slitasje på bilen, øke sikkerheten blant sjåførene og gjøre gode rutevalg på vei ut til kunde, heter det i en pressemelding tirsdag.

– Når vi så at ABAX gikk sammen med vår allerede gode partner Automile, fant vi fort ut at vårt samarbeid måtte utvides til å gjelde ABAX også. Vi kan nå tilby to gode alternativer til markedet. ABAX som samarbeidspartner har gode og stabile produkter og tjenester som er ideelle mot vår kundegruppe, sier Bjørn Kristian Bentzen, daglig leder i Cordel Norge.

Integrasjonen ligger allerede klar for nedlasting, og APIet er enkelt å koble til ABAX-kontoen. Kundene vil med dette samle flere datakilder i en og samme plattform, noe som er tidsbesparende.

Bjørn Brustad
Bjørn Brustad

Vi er glade for å ha Cordel Norge med på laget, og kan med dette tilby en enda bedre tjeneste til en av våre største kundegrupper som er håndverkere, forteller Bjørn Brustad, Commercial Integration Manager i ABAX.

– Cordel er et fagsystem innen kalkulasjon og prosjektstyring ut mot håndverkere, som utgjør en betydelig andel av vår kundegruppe. Kombinert med kjørebok fra ABAX vil kundene få enda bedre oversikt over sine prosjekter, hele veien fra tilbud til faktura, fortsetter Brustad.

Fra før av har Cordel Norge et samarbeid med Automile, som i slutten av 2020 ble kjøpt opp av ABAX. Integrasjonen mellom Cordel og Automile skal opprettholdes og vil eksistere sammen med integrasjonen mot ABAX.

Cordel Norge er del av SmartCraft-gruppen og leverer et skybasert fagsystem tilrettelagt for håndverkere, entreprenører og faghandel. De 60 ansatte er fordelt mellom Ålesund, Oslo og Hønefoss.

Powered by Labrador CMS