Zwipe inn i adgangskontroll

Det norske selskapet Zwipe lanserer biometrisk løsning for adgangskontroll og inngår samarbeid med HID Global, LeGrand og Southco.

Publisert Sist oppdatert

Zwipe kommer med en to-faktor autentiseringsløsning for adgangskontroll basert på deres biometriske autentiseringsplattform. Det globale adgangskontrollmarkedet er verdsatt til USD 7,65 milliarder og forventes å nå USD 11,7 milliarder innen 2026 (1).

Samtidig som de går inn på markedet for adgangskontroll annonserer Zwipe samarbeid med flere kjente selskaper i sikkerhetsbransjen; spesielt HID Global, et ASSA ABLOY Group-merke og ledende innen pålitelige identitetsløsninger, LeGrand, som er en spesialist på høyverdiprodukter og løsninger for nærings-, bolig- og industribygg, og Southco, designer og produsent av spesialutviklede adgangsløsninger.

Zwipes biometriske kort fungerer fullt ut med eksisterende adgangskontrollsystemer, og fjerner dermed behovet for å gjøre noen tidkrevende og kostbare justeringer av eksisterende adgangskontrollinfrastruktur, heter det i en pressemelding fra selskapet.

En komplett løsning vil bli vist for første gang under TRUSTECH-messen i Paris fra 30. november.

(1): Global Access Control Market | 2021 - 26 | Industry Share, Size, Growth - Mordor Intelligence

Powered by Labrador CMS