AMD lanserer økosystem:

Raskere i gang med systemmoduler

AMD lanserer i dag Kria ODM økosystemprogram for å bidra til å få adaptive løsninger raskere på markedet.

Publisert

Basert på deres suksess med Kria-porteføljen av adaptive systemmoduler (SOM), lanserer AMD nå Kria SOM ODM Partner Ecosystem – et nytt program skreddersydd for å levere produksjonsklare, fullt funksjonelle Kria SOM-baserte løsninger som skal hjelpe kundene å komme raskere på markedet, uten behov for egne ressurser til brikkedesign.

Det betyr at kundene, gjennom det nye økosystemet, kan nyttiggjøre seg nøkkelferdige løsninger med en komplett programvarestakk og applikasjonsstøtte, støttet av etablerte partnere med vellykkede produkter.

ODM partner-produkter som for tiden er tilgjengelige via Kria ODM økosystem, og basert på systemmodulen K26, omfatter:

  • Ectron - IIoT Edge Gateway: Med denne skal du kunne implementere kantanalyse og avansert maskinstyring og få det beste ut av Big Data fra smarte fabrikker. Den sky-tilkoblede industrielle IoT-gatewayen muliggjør plug and play-implementeringer med innebygd kablet og trådløs tilkobling.
  • Optomotive - Industrielt Smartkamera: Legg til et programmerbart, høyhastighets, industrielt kamera til systemet ditt. Brukes til lasertriangulering, bevegelsesdeteksjon, industriell prosessautomatisering, industriell kvalitetskontroll og mer.
  • VVDN – KI-enhet for nettverkskanten: Implementer en åtte-kanals KI kant-enhet (Kria K26 SOM + Kinara Ara-1-prosessorer) med støtte for høyytelses maskinsyn KI-applikasjoner til en brøkdel av prisen for konkurrentens GPU-løsning1. Egnet for smartby- og detaljhandelsapplikasjoner

Disse og andre Kria SOM-baserte løsninger utviklet av AMDs industripartnere, er i første rekke rettet mot smarte byer, sikkerhet, detaljhandel, industriell IoT og maskinsynsapplikasjoner. Løsningene vil ifølge AMD tillate brukere å dra nytte av prosessorkraften og tilpasningsevnen til Kria SOM-er i ferdigbygde, distribusjonsklare plattformer som raskt kan tilpasses, merkes og tas på markedet.

Powered by Labrador CMS