Industriell kommunikasjon:

Sikker signaloverføring opptil 150 Mbps

Würth Elektronik med digitale overflatemonterte isolatorer med og uten integrert kraftforsyning.

Publisert

Komponentene brukes til galvanisk isolasjon for å overføre digitale signaler og unngår dermed potensialforskjeller og beskytter mennesker og følsomme kretser mot høyspenning, skriver Würth i en pressemelding.

De nye komponentene er pinnekompatible med de vanligste digitale isolatorene på markedet og hevder å kunne oppnå høyere overføringshastigheter, opp til 150 Mbps, samt spesiell interferensimmunitet.

Digitale isolatorer skal være en egnet løsning hvis rask og robust signalisolering er nødvendig. I tillegg til deres egnethet for høyhastighetsapplikasjoner med en datahastighet på opptil 150 Mbps, har høykvalitetsisolatorene med UL 1577-godkjenning også høy immunitet mot systemstøy med CMTI (common mode transient immunity) på ±150 kV/µs.

Bruksområder inkluderer isolerende kommunikasjonsbusser, industrielle svitsjede strømforsyninger og motorstyringer, test- og målesystemer, batteristyringssystemer og solcelleomformere.

WPME-CDIP (Capacitive Digital Isolator Powered) er betegnelsen på kapasitive digitale isolatorer med en integrert DC/DC omformer. Disse SOIC-16WB designisolatorene med dimensjoner på 10,3 x 7,5 x 2,5 mm tilbyr ulike fire-kanals konfigurasjoner og støtter datahastigheter på opptil 100 Mbps. Den integrerte isolerte DC/DC-omformeren leverer opptil 650 mW isolert effekt ved en utgangsspenning på 3,3 V eller 5 V med en isolasjonsspenning på 5 kVRMS.

 

 

Powered by Labrador CMS