Har gjort strømforsyningene smartere

I følge strømstyringsselskapet Eaton gir den nye avbruddsfrie strømforsyningen 9SX, mer presis informasjon enn noen sinne.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Den nye avbruddsfrie strømforsyningen (UPS), 9SX, kan kobles opp mot administrasjonsplattformer som automatiser en rekke funksjoner.

– 9SX leveres i tårnkonfigurasjon, og bygger på styrkene til 9130. Vi har tatt et eksisterende produkt og gjort det enda bedre ved å legge til funksjoner og egenskaper som støtter moderne IT-applikasjoner og -infrastruktur, sier administrerende direktør for Eaton i Norge, Jon Helsingeng. 

Den nye UPSen skal tilby tilgjengelighet, fleksibilitet og avansert beskyttelse for mindre IT- og datasenterinfrastruktur. I tillegg kan den brukes til nettverk, lagring, telekommunikasjon og industrielle og medisinske bruksområder.

9SX-serien tar over tårnmodellene for 9130, som ble lansert for ti år siden. 9SX bygger på 9130-familien, og legger til nye, smarte funksjoner:

  • Måling for å spore energiforbruk, ved å overvåke kWh-verdier på UPS-nivå
  • Et forbedret LCD-panel med flere parametere for å gi raske og presise statusoppdateringer fra UPS
  • Viser informasjon om anbefalt tidspunkt for bytte av batterier
  • Automatisk gjenkjennelse av Extended Battery Module (EBM)

9SX er designet for å være mer pålitelig, takket være robust topologi, og bruker dobbel konverteringsteknologi for å overvåke strømtilstanden (volt og frekvens) og starter videreføring automatisk i tilfelle overbelastning eller feil på UPS.

Koblet sammen med Intelligent Power Manager, et virtualiseringsklart overvåkningsverktøy, kan håndteringen og overvåkningen administreres i plattformer som VMware, vCenter og Microsoft HyperV. Dette gjør det enkelt å sette opp regelbasert automatisering for strømrelaterte hendelser, som automatisk krisegjenoppretting, kontrollert nedstengelse og integrasjon av cloud orchestrator.

Powered by Labrador CMS