Medisinsk godkjent strømforsyning med 120W utgangseffekt

Mascots Modell 3820 kombinerer kvalitet og internasjonale godkjenninger med konkurransedyktig pris, i følge produsenten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det siste tilskuddet til den Blueline-serien fra Mascot er modell 3820, som er medisinsk sertifisert i samsvar med EN 60601-1 utgave 3.1 (sikkerhet) og EN 60601-1-2 utgave 4 (EMC).

Den nye strømforsyningen har universal inngangsspenning 90 til 264 VAC og leverer kontinuerlig utgangseffekt på opp til 120W. Typiske bruksområder for den nye strømforsyningen inkluderer medisinsk utstyr som CT- og PET-skannere, inkubatorer, blodanalysatorer, DNA-utstyr, ultralydsystemer og diagnostiske enheter. Andre anvendelsesområder er for eksempel for kommunikasjonssystemer og sikkerhetsutstyr.

Denne nye enheten gir produktdesignere en nøkkelferdig løsning fundamentert på en rekke viktige kriterier. Blant annet kvalitet, konkurransedyktig pris og overholdelse av de nyeste miljødesignspesifikasjonene (CoC Tier 2, DoE nivå VI, CEC, MEPS) som er vedtatt i EU og Nord-Amerika. I tillegg er den UL-sertifisert.

Fire standardversjoner er tilgjengelige og tilbyr faste utgangsspenninger på 12, 24, 36 og 48V. Andre versjoner og spesialdesignede enheter med spesialplugger og -ledninger er tilgjengelig på forespørsel. Alle enhetene er beskyttet mot kortslutning.

Standard inngangsterminaler er 2-pins IEC 60320, på forespørsel 3-pins C14-kontakt, mens standard utgangsterminal er ledning med eller uten plugg. Utskiftbare DC-plugger er tilgjengelige. Nettledning og festebrakett bestilles separat.

Powered by Labrador CMS