Mikroelektronikk mot pandemier

Et nytt virtuelt seminar i juli skal fokusere på mikroteknologidrevne løsninger rettet mot utfordringene innen helsevesenet. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

De nyeste fremskrittene innen helseteknologi basert på mikroelektronikk står i fokus på nyskapningen SEMI Virtual Healthtech Summit, Europas første nettbaserte arrangement som utforsker hvilken kritisk rolle halvledere spiller  for å løse verdens presserende helseutfordringer, inkludert COVID-19.

Registreringen er nå åpen for seminaret, som går av stabelen 16. juli 2020.

De voldsomme følgene av COVID-19 pandemien har medført ny og mer intensiv bruk av helse- og medisinsk teknologi. Både store industriselskaper og oppstartsfirmaer har på kort tid kommet opp med nye løsninger for raskere testing i felten.

Seminaret vil presentere mikroteknoloigibaserte enheter rettet mot å takle COVID-19, og fremheve betydningen av samarbeidet mellom de globale helseteknologi- og mikroelektronikkmiljøene for å stå sterkere rustet mot for eksempel pandemier.  

Eksperter fra ledende industriaktører vil presentere:

MedTech Europe gjennomgå de globale helseutfordringene pandemiem fører med seg, og responsen fra helseteknologimiljøene

Yole Développement vil utforske pandemiens innvirkning på diagnoseindustrien, og bruk av mikrofluidiske teknologier i kampen mot COVID-19.

imec vil presentere nye løsninger for fjernovervåking av livstegn og nye, automatiserte dataprosesseringsapplikasjoner for å strømlinjeforme responsen til helsevesenet.

OnSemiconductor kommer til å lansere teknologier basert på nye halvlederløsninger, som kan forbedre livskvalitet og muliggjøre livreddende medisinske enheter for COVID-19 pasienter.

Powered by Labrador CMS