Spennende program på Semicon

For de som tar sjansen på å reise til Nord-Amerika i disse tider, kan Semicon West 2021 Hybrid være stedet å oppdatere seg på mikroelektronikk. Spesielt fokus: MedTek.

Publisert Sist oppdatert

Optimal beredskap og sterkere allianser på tvers av forsyningskjeden for halvledere for å møte fremtidige globale endringer vil være i fokus på SEMICON West 2021 Hybrid, 7.–9. desember på Moscone Center i San Francisco.

Arrangementet, som regnes for å være Nord-Amerikas fremste utstilling og konferanse for mikroelektronikk, vil samle mer enn 150 industrivisjonærer og ledere fra halvlederøkosystemet, akademia og myndigheter for presentasjoner, samtaler og lederpaneler. Påmeldingen er nå åpen.

 

SEMICON West 2021 Hybrid vil ifølge invitasjonen fokusere på muligheter og teknologiinnovasjoner for å overvinne markedsendrende, verdensomspennende utfordringer; som trusler mot forsyningskjedesikkerhet, udekket etterspørsel etter bil- og MedTek-brikker og relatert produksjonsutstyr, og ikke minst mangel på arbeidskraft innen halvlederbransjen.

Med helse- og MedTek-segmentene som nøkkeldrivere for vekst i halvlederindustrien, fremheves bl.a. følgende tankeledere som under messen vil fokusere på innovasjonsmuligheter for det raskt voksende markedet for biodesign og medisinske tjenester:

Lisa Davis, Senior Vice President og CIO, Blue Shield of California, Josh Makower, M.D., leder og grunnlegger av Stanford Byers Center for Biodesign, Stanford University School of Medicine and Engineering, og Aashima Gupta, Director, Global Healthcare Strategy and Solutions, Google Cloud.

I tillegg kommer en røys med nøkkelpersoner fra halvlederindustri, akademia og andre markedsaktører med innspill til innovasjon og utvikling. Det vil også bli mulighet til å få  opptak av presentasjonene «on-demand».

Powered by Labrador CMS