Kraftelektronikk:

Utvider utvalget av kraftinduktorer

Åtte nye størrelser i det Würth Elektronik kaller en ekstremt effektiv induktorserie.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til Würth Elektroniks fem eksisterende pakkestørrelser av WE-XHMI SMT-kraftinduktorer er det nå åtte nye pakker. Induktorene har høy strømkapasitet på opptil 56 A metningsstrøm og kan håndtere høye transiente strømtopper. Dette gjør dem spesielt egnet for bruk som DC/DC-omformere i strømforsyninger, punktomformere og høystrømsfiltre, samt i industrielle datamaskiner, hovedkort og grafikkort.

Den støpte flattrådsinduktoren, som tidligere kun var tilgjengelig i produktfamilien Power Magnetics, kommer nå også i pakkestørrelsene 4020, 4030, 4040, 5020, 5030, 5050, 7030 og 7070. Serien er også tilgjengelig i mindre pakker, og 70xx størrelser tetter et gap i den eksisterende porteføljen.

De AEC-Q200-kvalifiserte WE-XHMI-seriens induktorer kan brukes ved driftstemperaturer fra -40°C til +125°C og dekker et induktansområde fra 0,15 til 33 µH med strømmer opp til 56 A.

Fordel med flattrådsspoler

Bruk av WE-XHMI flattrådsinduktor forbedrer effektiviteten og effektiviteten takket være svært lav viklingsmotstand. Designet som en flattrådsspole med et komposittkjernemateriale oppnås ekstremt lave kobbertap og stabil oppførsel med temperatursvingninger. Dessuten reduserer bruken av flattråd «skin»-effekten, da det er et større overflateareal med samme tverrsnitt.

Alle pakkestørrelser av SMT-strøminduktorer er nå tilgjengelig fra lager uten et minimumsbestillingsantall. Gratis prøver er tilgjengelig for utviklere, får vi vite.

Powered by Labrador CMS