IoT:

Samarbeider om RF for IoT

Farnell har annonsert et samarbeid med Würth Elektronik (WE) der hensikten er å fremheve fordelene med høykvalitets RF-komponenter. Motivet, slik de ser det, er å sikre pålitelig trådløs tilkobling for forbruker- og industriapplikasjoner.

 – «WE connect dots!»-kampanjen er gjort for å inspirere designingeniører til fullt ut å forstå at høykvalitets RF-komponenter til syvende og sist er det som gjør dem i stand til å levere enheter som kan stole på, sier Josh Ahern, Farnells produktsegmentleder for Würth Elektronik.

WE-produktporteføljen skal dekke alle nødvendige komponenter for IoT-enheter som RF-induktorer og kondensatorer; brikke- og stangantenner; brikkefiltre og baluner (forkortelse for balanced-unbalanced), samt koaksiale kontakter og radiomoduler for de fleste trådløse grensesnittene.

Brikkeantenner lover god ytelse i et kompakt design med liten designmodifikasjon. Stangantenner passer dersom det er plassbegrensninger. For den erfarne designingeniøre er også kretskortantenner tilgjengelige

Når det gjelder baluner og filtre, tilbyr WE WE-LPF og WE-BPF flerlagsbrikke lavpass- og båndpassfiltre som har lavt innsettingstap og høy dempning i stoppbåndet med garanterte ytelsesegenskaper. WE-BAL flerlagsbrikkebalun er en 2W, lavtap SMT-balun med balansert impedans på 50 til 200 Ω, i stand til å operere over et bredt temperaturområde.

Kondensatorer fra WE-serien inkluderer lavkapasitans, høytoleranse WCAP-CSRF høyfrekvente MLCC; hermetisk forseglede WE-XTAL-krystaller (både SMT- og THT-modeller), og en bred samling konfigurerbare coax-kontakter.

RF-induktorer inkluderer kompakte og små RF-induktorer, WE-MK flerlags keramisk brikkeinduktor og WE-TCI tynnfilmbrikkeinduktor, sammen med høyytelses WE-CAIR luftkjerneinduktor og pris-ytelse balansert WE-KI trådviklet keramisk induktor.

For mer informasjon: uk.farnell.com/wurth-rf?ICID=I-SF_WURTH

Powered by Labrador CMS