Embedded World 24:

Kunstig intelligens for tungindustrien

Advantechs robuste MIC-715-OX-system basert på NVIDIA Jetson Orin leverer pålitelig KI til tungindustrien.

Publisert

Advantech lanserer i dag MIC-715-OX – et innovativt og robust KI-system for nettverkskanten til bruk i krevende miljøer.

Robust og vanntett KI-løsning.

Løsningen, som er basert på SoM-modulen NVIDIA Jetson Orin NX, har IP67-rating for vann og støv, låsbare koblinger for vibrasjonstoleranse, beskyttelse av tenningssystemet, innebygd PoE og støtte for GMSL2-videogrensesnitt.

Kant-KI til bruk i tungindustri

KI (kunstig intelligens) har vist et stort potensial innen trafikk, sikkerhet og produksjon, men har så langt vært i en tidlig implementeringsfase i tungindustrien. Tungindustri innebærer ofte døgnkontinuerlig drift i tøffe miljøer som kan være farlig for arbeiderne. Autonomt utstyr som benytter KI, representerer en mulighet til å forbedre denne situasjonen ved å øke effektiviteten, presisjonen og sikkerheten i disse industriene. Advantechs robuste MIC-715-OX KI-system er utviklet med tanke på disse behovene og KI-applikasjoner i kjøretøyer.

Tøffe, kritiske miljøer

Løsningen er basert på NVIDIA Jetson Orin NX-modulen med KI-ytelse på opptil 100 TOPS. Den bruker M12-kontakter som støtter drift i et stort temperaturområde (‑25~60 °C / 77~140 °F) og har IP67-rating. Samtidig er alle innganger og utganger på MIC-715-OX låsbare, noe som gir avansert vibrasjonsmotstand. MIC-715-OX støtter kameraer via en integrert PoE-port, og den vil snart ha støtte for opptil 6 stk. Gigabit Multimedia Serial Link 2 (GMSL2)-kameraer. Denne kombinasjonen av egenskaper gjør MIC-715-OX spesielt egnet til bruk i tøffe miljøer, ifølge selskapet.

Beskyttelsesmekanisme

Systemet har en beskyttelsesmekanisme for tenningen i kjøretøyer som brukes i tungindustrien, som reduserer risikoen for motorstopp og sikrer driften av systemet ved ustabil inngangsspenning. På samme måte kan brukerne manuelt justere denne løsningens tenntidspunkt via tilkoblede maskiner. Som en del av MIC-AI-serien har MIC-715-OX fleksible innganger/utganger, mange ulike periferienheter, utmerket holdbarhet og BSP-kapasiteter (kortstøttepakker). MIC-715-OX kan også støtte Wi-Fi, 4G/LTE og 5G samtidig. 

 

Powered by Labrador CMS