Embedded world:

700W kraftforsyning for RFPA

Flex Power Modules lanserer ny 700 W digital kvartblokk for radiofrekvens kraftforsterkere.

Publisert

Flex Power Modules viser frem sin nye 700 W digitale kvartblokk DC/DC omformer under embedded world 2023 i Nürnburg, Tyskland, 14.-16. mars.

Den hullmonterte BMR684 er rettet mot RFPA-applikasjoner som trenger en 50 V tilførsel på opptil 14 A for galliumnitrid (GaN) eller lateralt diffusert MOSFET (LDMOS) effektforsterkere, og et bredt justeringsområde på 25-55V tilbys for å hjelpe systemdesignere å oppnå den optimale effektiviteten og lineariteten til kraftforsterkeren.

Enheten oppnår en effektivitet på 96 % ved full belastning, og har en maksimal driftstemperatur på bunnplaten på 100°C. Omformerens inngangsområde er 36-75 VDC og en fjernkontrollfunksjon er inkludert, sammen med fjernsensor. Inngang-utgangisolasjon er 1500 VDC, og enheten er pakket i industristandard kvartblokk-format som måler 58,4 x 36,8 x 12,7 mm (2,3 x 1,45 x 0,5 tommer).

BMR684 inkluderer et PMBusTM-grensesnitt for enkel overvåking av inngangs- og utgangsspenninger, utgangsstrøm og enhetstemperatur. Enheten lar også brukere konfigurere mange aspekter av enhetens drift, inkludert spenning og strøm for forbedret feiltoleranse, og optimalisering av modulens kontrollsløyfe for stabil drift under en lang rekke forhold. Strømstyringsfunksjoner inkluderer også konfigurerbar myk start/stopp, presis forsinkelse og oppramping, og produktet støttes fullt ut av det kraftige Flex Power Designer verktøyet.

- Kunder i RFPA-markedet leter kontinuerlig etter løsninger med høyere effekttetthet for GaN- og LDMOS-baserte radioenhetsdesign, og den nye BMR684 leverer kraftnivåene som tradisjonelt bare har blitt levert i halvblokk-pakker. Og med den ekstra fordelen av PMBus grensesnitt, tror vi at dette er en vinnende kombinasjon, sier markedsdirektør Olle Hellgren i Flex Power Modules i en kommentar.

Powered by Labrador CMS