OKW tilbyr vakuumpåført aluminium for skjerming av plastkapslinger.

EMC-skjerming av plastkapslinger

Vakuumpåført skjerming for å beskytte elektronikken mot ekstern interferens samt økt intern utstrålt støy presenteres nå av OKW.

Publisert

Det er mange fordeler med å bruke plastkapslinger for elektronikkutstyr, men en ulempe med dette materialet er trusselen om radiofrekvens/elektromagnetisk interferens (RFI/EMI).

Heldigvis er det et teknisk problem som enkelt kan løses med EMC-skjerming – metalliseringen av kabinettet ved hjelp av aluminium. Men det er forskjellige karakterer og nivåer av kvalitet og skjerming i markedet, heter det fra distributøren Freber Elektronikk.

OKWs varemerkebeskyttede AlvaCoat-prosess – som ligger på innsiden av kapslingene med 99,98 prosent ren aluminium skal sørge for bedre sikkerhet. OKW har sitt eget vakuumsystem for å påføre aluminium, noe som også forenkler prosessen ved bestilling.

Ved å spesifisere AlvaCoat kan man velge tykkelsen på belegget: 2,5, 5 eller 7,5 μm for maksimal beskyttelse. Prosessen lover god vedheft med 2,5 μm belegg som tilbyr 30-40 dB skjerming mellom 30 og 1000 MHz. – Vårt ekspertteam kan gi råd om den beste løsningen for et prosjekt og hvordan størrelsen og antall åpninger i kabinettet vil påvirke demping. Vi anbefaler en dempingsytelse på minst 20 dB. For en frekvens på 1000 MHz betyr dette en maksimal åpning på 0,59" (1,5 cm); for 500 MHz, 3,1 cm (1,22 tommer), forklarer Trond Eriksen hos Freber.

EMC-skjerming er en av mange tilpasningstjenester som tilbys av OKW, får vi vite. Det inkluderer skreddersydde farger, spesielle materialer, prototyping, maskinering og montering, lakkering, trykking av tekst/logo/symboler(digital, vannoverføring, silkeskjerm, tampo) og limfolier.

Powered by Labrador CMS