Optiske reléer:

Optokopler med beskyttelsesfunksjoner

Toshiba lanserer nytt fotorelé, eller optokopler, med omfattende beskyttelsesegenskaper for elektrisk støyende omgivelser.

Publisert Sist oppdatert

Toshiba Electronics Europe GmbH (“Toshiba”) har nettopp sluppet det første >1,4A-klassifiserte DIP4-pakke fotoreléet, eller optokopleren, som har en OFF-tilstand utgangsklemmespenning på 80V, overtemperatur- og overspenningsbeskyttelsesfunksjoner.

Optokoplere integrerer funksjonene til en fotokobler med en MOSFET-utgangsbryter og brukes ofte til å erstatte mekaniske releer. Som solid-state enheter er det ingen kontaktslitasje, de er stille i drift, små i størrelse og krever svært lite strøm for å fungere.

Disse komponentene brukes i en lang rekke applikasjoner, inkludert bygningsadministrasjon, sensorer, I/O-grensesnitt, batteristyringssystemer og hvor som helst et mekanisk relé kan brukes.

Toshibas nye TLP241BP optokopler er konfigurert som 1-Form-A / normalt åpen (NO) og er i stand til en kontinuerlig på-tilstand strøm (ION) på 1,4A og 4,2A (IONP) for pulsert drift. Den tilbyr en input-output isolasjonsspenning (BVs) på 5000 Vrms og er i stand til å fungere ved omgivelsestemperaturer mellom -40°C and +110°C.

Toshiba’s new TLP241BP photorelay is configured as 1-Form-A / normally open (NO) and is capable of a continuous on-state current (ION) of 1.4A and 4.2A (IONP) for pulsed operation. It offers an input-output isolation voltage (BVs) of 5,000 Vrms and is capable of operating at ambient temperatures between -40°C and +110°C.

 

Powered by Labrador CMS