Kraftelektronikk:

Krafthalvledere i silisiumkarbid inngår som viktige komponenter i fremdriftssystemene i elbiler.

Investerer i silisiumkarbid for biler

onsemi og Magna signerer strategisk avtale og investerer i produksjon av silisiumkarbid (SiC) for det voksende elbilmarkedet.

Publisert

Onsemi kunngjorde i forrige uke en langsiktig leveranseavtale i forbindelse med at Magna skal integrere onsemis intelligente kraftløsninger i EliteSiC-serien i deres eDrive fremdriftssystemer.

Ved å integrere onsemis EliteSiC-teknologi, vil Magna eDrive-systemer ifølge selskapet tilby bedre kjøleytelse og raskere akselerasjons- og ladehastigheter, forbedre effektiviteten og øke rekkevidden til elektriske kjøretøyer (EV). I tillegg er tanken at onsemis ende-til-ende silisiumkarbid (SiC) produksjonsevne, kombinert med evnen til å øke produksjonen raskt, skal styrke Magnas vertikale integrasjon og forenkle forsyningskjeden for å møte den økende etterspørselen etter deres SiC-baserte produkter for elbiler.

I samsvar med vilkårene i avtalen vil Magna også investere rundt 40 millioner dollar for anskaffelse av nytt SiC-utstyr ved onsemis anlegg i New Hampshire og Tsjekkia for å sikre tilgang til fremtidige forsyninger.

Powered by Labrador CMS