Industri:

Webpanel for tøffe miljøer

For visning av kompleks informasjon lanserer Eaton et nytt og kraftig webpanel med firekjernet prosessor og stort arbeidsminne.

Publisert

Webvisualiseringer basert på åpne standarder som HTML 5 har den fordelen at de også kan vises på vanlige mobilenheter som smarttelefoner eller nettbrett. De blir derfor stadig oftere brukt i nettverksløsninger for automasjon. Eatons nye XH300-webpanel gjør det mulig å implementere ekstern visualisering på en attraktiv og brukervennlig måte – uansett om dette skjer direkte på maskinen i tøffe industrielle miljøer, IoT-applikasjoner, i salgsautomater for forbruksvaresektoren eller i smarthjemapplikasjoner. Skjermen kommer i tre ulike størrelser; 7, 10 og 15 tommer.

XH300 er utstyrt med en høykontrastskjerm med en visningsvinkel på 85 grader. Levetiden er på over 50 000 timer (ved 25°C). Webpanelet har berøringsskjerm med glatt, herdet glass og en front fri for mellomrom og kanter. De er også tilgjengelige med IP65-frontbeskyttelse.

1,8 Ghz-prosessoren med fire kjerner skal sikre at også fremtidige systemkrav ivaretas, samtidig som den ivaretar raske bildeskifter og muliggjør visning av komplekse visualiseringer med multimedieelementer. Den har 8 GB eMMC-minne og 1 GB RAM. Operativsystemet er Linux Yocto. Chromium-nettleseren støtter HTML5 og laster inn selv komplekse nettsider raskt og greit, uansett om det er snakk om instrumentpaneler fra skyapplikasjoner eller visualiseringer som kjører på lokale enheter med en integrert webserver.

XH300-webpanelet kan installeres i stående eller liggende format, mens strøm tilføres via en 24-volts likestrømstilkobling. Ethernet-grensesnittet for dataoverføring finnes også, i tillegg til at en USB-port er tilgjengelig

.

Powered by Labrador CMS