Sponset artikkel

Key Account Manager på det norske markedet, Per Melgård, sammen med Key Account Manager på det svenske markedet, Martin Dahlgren.

Verdiskapende distributør på flere nivåer

Når bedrifter ser etter pålitelige elektronikkløsninger som kan tilføre verdi på flere nivåer, er Cabcongroup den opplagte partneren.

Med mer enn 20 års kompetanse, hvorav de siste 10 årene har vært i eget selskap i Norge, har selskapet etablert seg som en ledende aktør innen elektronikkbransjen, og selskapet mener selv at dette nettopp skyldes en kontinuerlig fokus på å skape verdier for kundene på flere nivåer.

Erfarne medarbeidere innen elektronikkbransjen

Cabcongroup er stolte av sine ansatte med mange års erfaring i elektronikkindustrien. Teamet av erfarne fagfolk klarer, prosjekt for prosjekt, å kombinere sine tekniske ferdigheter med kommersiell innsikt, for derved å sikre at de leverer den optimale løsningen for enhver applikasjon.

Resultatene har ikke gått upåaktet hen i det norske markedet, hvor salgsteamets engasjement, forretningsforståelse og innsats er blitt anerkjent ved tildelingen av DN Gasellepris fire år på rad (2020, 2021, 2022 og 2023). Prisen vitner om vedvarende vekst og bidrag til elektronikkindustrien.

Et bredt utvalg i tillegg til kabler og kontakter

Gjennom sine 20 år i bransjen har selskapet utvidet produktporteføljen flere ganger. Cabcon sto opprinnelig for «Cables and Connectors», men i dag tilbys et bredt spekter av elektroniske komponenter for å møte de skiftende kravene fra markedet og kundene.

Cabcongroups hovedfokus er kontakter, kundespesifikke kabler, passive komponenter og releer. De siste årene har dette utvidet seg til strømforsyninger og skjermer samt en rekke aktive komponenter. Det faste sortimentet er dermed ingen begrensning, da selskapet gjerne møter kundehenvendelser som kan åpne dører til nye leverandørsamarbeid og tillegg til eksisterende varesortiment.

CSO & partner, Jacob Jørgensen, ble ansatt i 2014 med ansvar for åpningen av det norske selskapet.

Trekantsamarbeid mellom kunde, leverandør og Cabcongroup skaper de riktige løsningene

Cabcongroup prioriterer å bygge langsiktige relasjoner med kunder, leverandører og forretningspartnere. Selskapet involverer leverandører tidlig i kundeprosjekter for å sikre at de sammen finner den mest optimale løsningen som ikke bare møter kundens behov, men også fungerer effektivt i produksjonsmiljøet.

Det nære samarbeidet med ledende internasjonale merkevarer og leverandører har resultert i at Cabcongroup har bygget en sterk historie innenfor konkurransedyktige priser, kostnadsreduksjonsløsninger og kvalitetssikring.

Kvalitetsløsninger er en nødvendighet for Cabcongroup, og derfor gjennomgår alle forretningspartnere og leverandører en grundig revisjon via selskapets kvalitetsavdeling i Hong Kong. Kvalitetsavdelingen utfører blant annet oppstartsrevisjon og kvalitetssikring på alle nye produkter. Med en produktutviklingssjef ansatt gir avdelingen samtidig kundestøtte og løsninger som er spesielt utformet for den enkelte kundes produksjonsmiljø.

I tillegg til teamet i Hong Kong, har Cabcongroup en ansatt i Kina som gir råd til leverandører og kontrollerer at de fortsetter å oppfylle selskapets standarder på nært hold.

Cabconcroup har lagerfasiliteter i både Skandinavia og Hong Kong.

Fleksible logistikkløsninger: Laget for å tilpasse seg kundens behov

Med hovedkontor og lager i Danmark samt salgskontorer i Sverige og Norge fungerer Cabcongroup som en pålitelig plattform innenfor elektronikkmarkedet i Norden. Enten kunder trenger standardkomponenter eller tilpassede løsninger, kan de stole på at Cabcongroup leverer pålitelige produkter og ekspertise som skaper verdi for dem og deres virksomhet.

Cabcongroup betjener primært sluttkunder i Skandinavia, men dekker kunder i mer enn 30 forskjellige land rundt om i verden, inkludert sluttkunders forretningspartnere og underleverandører utenfor Skandinavia.

Fleksibilitet er et nøkkelord hos Cabcongroup, også når det gjelder logistikk. Sammen med kunden skreddersys logistikkløsningen etter kundens behov og produksjon. Med lager i Hong Kong kan Cabcongroup blant annet forenkle forsyningskjeden for et stort antall sluttkunder med produksjon i Asia. Dette sikrer konkurransedyktige priser utenfor Skandinavias grenser og underbygger samtidig de miljøhensyn som Cabcongroup legger stor vekt på som distributør.

Cabcongroup: en verdiskapende distributør

Et bredt utvalg og fleksibilitet i forhold til produktspekteret, trekantsamarbeid som reduserer kostnader og optimaliserer produksjonen, erfarne medarbeidere og fleksible logistikkløsninger – er alle punkter som kjennetegner Cabcongroup som en verdiskapende distributør.

Selskapet er ikke i tvil om deres verdibidrag til kundene og oppfordrer dem til å kontakte dem i dag for å lære mer om hvordan Cabcongroup kan bidra til å møte spesifikke behov og skape verdi for deres forsyningskjede.

Sammen skapes fremtidens teknologi.

 

Powered by Labrador CMS