Ny e-bok fra Elfa Distrelec: Elektronikk og transport

Den nyeste e-boken fra Elfa Distrelec har fokus på utfordringer innen transport.

Publisert Sist oppdatert

Elektronikkdistributøren Elfa Distrelec har nå lansert deres andre e-bok. Denne hevder de er full av engasjerende og nyttig innhold fra ledende aktører i bransjen.

Den nye e-boken fokuserer på transport og har eksklusivt innhold fra ledende aktører som Elektro-Automatik, Hirschmann, Keysight, Siemens, Traco Power, i tillegg til Elfa Distrelecs egne produkteksperter.

Her dekkes ulike tema som påvirker bilindustrien og jernbanesektoren, som hvilken innvirkning 5G har og fremtidlige transportmetoder. Du vil også finne gode råd angående produktvalg og optimalisering.

Paul Morris, markedsføringssjef hos Elfa Distrelec forklarer: – Det har alltid vært viktig for oss å tilføre verdi til våre kunder og vår første e-bok, som vi ga ut i fjor, som hadde fokus på energistyringssystemer, ble veldig godt mottatt og vi hadde mange kunder som lurte på når den neste utgaven ville komme ut.

– For den andre utgaven har vi valgt transport som tema fordi det er en sektor som går gjennom store endringer, og er et område hvor vi og våre samarbeidspartnere er med på å drive innovasjonen for å tilføre verdi og møte behov som stadig endrer seg.

– Vi kombinerer eksklusivt innhold fra våre samarbeidspartnere med kunnskap fra våre egne eksperter, som gjør at det fins noe for alle i denne e-boken, uansett hvilken del av transportsektoren man fokuserer på, sier Morris.

Denne eboken kan lastes ned gratis fra https://knowhow.distrelec.com/technology-solutions-ebook-series/.

Powered by Labrador CMS