Utvider utvalget av opplæringssett fra DFRobot

Farnell melder at de nå lagerfører mer enn 140 produkter fra DFRobot, inkludert en serie robotpakker og Boson Starter Kit for micro:bit.

Publisert Sist oppdatert

Om settene:

Robotics-sett: Settet gir brukerne en introduksjon til robotikk og programmering ved å simulere ekte utstyr og applikasjoner. Max:Bot er en programmerbar DIY-robot med motorer på begynnernivå, høyttalere og sensorer som læreryngre elever hvordan man bygger en robot med direkte programmering og fjernkontroll. Maqueen Mechanic Kit gir en praktisk introduksjon til funksjonelle maskiner gjennom sammenstilling av en robotbulldozer og laster som kan fullføre virkelige oppgaver som lasting av gjenstander og sortering av varer. For mer avanserte studenter lærer 4-Soldering Light Chaser Beam Robot Kit og Insectbot Hexa hvordan man lodder elektroniske komponenter mens man utvikler en grunnleggende forståelse av kretser og programmering for å gjøre smart bevegelse og unngå hindringer.

• Boson Kits: Basert på et sett med brukervennlige modulære plug-and-play elektroniske byggesteiner, inneholder disse settene opplæring, kursmateriell og gratis kodingsprogramvare som enkelt kan integreres med micro:bit og Arduino. Boson Starter Kit for micro:bit er designet for å lære førstegangsbrukere om koding og elektronikk ved hjelp av lyd- og lyssensorer. Boson Inventor Kit er et ideelt verktøy for undervisning i STEM i skolene og bryter ned kompliserte kretser i enkle, funksjonelle moduler som er lett å forstå. Settet krever ingen koding eller lodding, og inneholder også 12 aktivitetskort for å bygge interaktive elektronikkprosjekter med LEGO-brikker. Boson Science Kit er et sett med digitaliserte vitenskapelige utforskingsverktøy for unge forskere som lar dem bygge praktiske prosjekter. Settet inneholder de åtte vitenskapelige sensorene som er mye brukt i IoT-applikasjoner, slik at man kan utforske fysikk, kjemi og biologi.

Farnell lagerfører et bredt spekter av utdanningsenheter som kan leveres til klasser, skoler og flerskolevolum, og har jobbet med flere utdanningsorganisasjoner og myndigheter for å støtte strategiske utrullinger av STEM læringsløsninger. Farnell kan også tilby støtte med levering og pakking av utstyr til skreddersydde store programmer.

Les også: Fryd for kodeglade barn

Powered by Labrador CMS