Lanserer plattform for datainnsamling

Arrow Electronics lanserer fleksibel datainnsamlingsplattform basert på signalkjedeteknologier fra Analog Devices og Intel FPGA.

Publisert Sist oppdatert

DataStorm DAQ, som nå lanseres av Arrow Electronics, er en referanse-, evaluerings- og utviklingsplattform som kobler Analog Devices (ADI) sensor og analog-til-digital signalkjedeteknologi til en FPGA med integrert CPU. Plattformen skal bidra til å lette utfordringer som stilles når systemkravene for hastighet og nøyaktighet øker og problemer knyttet til timing og dataintegritet blir mer utbredt.

DataStorm DAQ er en Intel Cyclone V SoC-basert utviklingsplattform laget for rask prototyping eller konseptbevis-utvikling. Intel Cyclone V SoC FPGA på kortet har 85K LE’er og inkluderer en dobbel ARM Cortex-A9 MPCore for å støtte et bredt spekter av applikasjoner. Plattformen er spesielt egnet for presisjonsapplikasjoner innenfor områder som instrumentering, helsevesen, energi og industri, romfart, bilindustri og kommunikasjon.

Kortet støtter FMC- og PMOD-kontakter med lavt antall pinner (LPC) for enkel utvidbarhet. Disse kontaktene gjør det mulig for FPGA å kommunisere med analoge og digitale signalkjedekomponenter som sensorer, forsterkere, dataomformere, aktuatorer og andre signalkjedeblokker.

For applikasjoner som krever nøyaktige målinger, kan testing mellom FPGA og dataomformere utføres ved å bruke mesaninkort med LPC FMC-kontakter. På samme måte kan konseptbevis-evaluering utføres ved hjelp av dataomformere, sensorer, RF-komponenter, med mer.

DataStorm DAQ-plattformen inkluderer demodesign og verktøy, som HDL-kode, enhetsdrivere og referanseprosjekteksempler. Flere mezzanin-kort støttes med en full pakke med verktøy og demonstrasjoner.

  • EVAL-AD4020FMCZ for generell bruk, et evalueringskort med en 20-bits 1,8 MSPS, «easy drive» og differensiell SAR ADC.
  • Eller flerkanals EVAL-AD7768FMCZ evalueringskort, som er utstyrt med en 8-kanals, 24-bits, simultan sampling ADC, effektskalering og har 110,8 kHz båndbredde.

Kortet inkluderer også tilpassede Linux-drivere for industriell I/O-subsystem (IIO) med LibIIO-biblioteker og IIO Oscilloscope.

Powered by Labrador CMS