Oppgraderer DesignSpark

Siste versjon av DesignSpark PCB PRO tilfører avanserte funksjoner og enklere kjøp av evigvarende lisenser.

Publisert Sist oppdatert

Elektronikkdistributøren RS Components (RS) har lagt til nye funksjoner i DesignSpark PCB PRO og introdusert et RS-lagernummer for å gjøre det enklere å gjøre innkjøp.

Gratisversjonen av DesignSpark PCB, som er en del av det prisbelønte RS DesignSpark-sortimentet, utgjør en kostnadsfri måte for alle å designe sitt eget kretskort. Med mange funksjoner som bare finnes i kommersiell programvare, er den fortsatt populær blant individuelle brukere og mindre team. DesignSpark PCB PRO tar ifølge RS dette til neste nivå ved å tilby mer avanserte funksjoner som egentlig bare kan støttes i profesjonelle kretskortdesignprogram, får vi opplyst.

PRO-versjonen, som ble introdusert i 2019, tilbyr organisasjoner med større ingeniørteam eller større krav en billig, sømløs migreringsvei til avanserte PCB-design- og produksjonsfunksjoner.

Nye brukere kan nå kjøpe en evigvarende lisens for DesignSpark PCB PRO direkte via deres RS Components-konto, ved hjelp av det dedikerte lagernummeret. (220-5326). Eksisterende PRO v9-kunder kan oppgradere til v10 ved hjelp av dette RS-lagernummeret (220-5327).

– Vi føler at det å legge til et dedikert lagernummer for en DesignSpark PCB PRO-lisens gjør det lettere å få tilgang til de avanserte funksjonene, sier Pete Wood, leder for DesignSpark Experience hos RS.

I takt med PRO-versjonen har DesignSpark PCB V10.0 mange ekstra funksjoner, inkludert:

● Nytt alternativ for kobling fra Signal Nets

● Komponent-til-komponent OFM-sjekk

● Output boredata til Gerber

● Bibliotekets tidsstempler for gjenstander

● Forbedringer av veiviseren for ny komponent

Den siste versjonen av DesignSpark PCB PRO, V10.0, legger til disse pluss en rekke andre funksjoner som eksisterende kunder krever. Disse inkluderer:

● Intelligente sikkerhetskopier

● Ny DRC (kontroll av designregler)

● Ny Nets-verktøylinje

● Forbedringer i produksjonen

● Plottingforbedringer

En fullstendig sammenligning av DesignSpark PCB og DesignSpark PCB PRO finner du her: https://www.rs-online.com/designspark/pcb-software-comparison

Nye PRO-brukere kan få tilgang til alle funksjonene gjennom en evigvarende lisens til en engangspris på kr. 4.77,80 + mva. Eksisterende rettighetshavere kan oppgradere til V10.0 for kr. 995,60 + mva.

Powered by Labrador CMS