EP-TeQ blir distributør for QualityLine

Israelske QualityLine har utnevnt EP-TeQ som deres distributør i Norden, Baltikum og Benelux.

Publisert Sist oppdatert

QualityLine er et verktøy for ende-til-ende produksjonsstyring og AI-basert harmonisering av Big Data og «Root Cause Analysis». Verktøyet visualiserer blant annet innsamlede Big Data og foreslår hvordan man optimaliserer effektivitet, avkastning, kvalitet, DfX og minimere retur. – Dette nye produktet passer veldig godt til den eksisterende produktporteføljen med tjenester, verktøy og maskiner, sier Lars Kongsted-Jensen, direktør og partner i danske EP-TeQ.

EP-TeQ og QualityLine har planlagt to webinarer 2. og 23. november som teasere knyttet til deres deltakelse på både Productronica i München og på TestForum i Göteborg.

Løsningen QualityLine AI Advanced analytics lar brukerne konvertere forskjellige produksjonsdatakilder til et enhetlig format for analyse på kort tid, noe som øker kvaliteten og effektiviteten med 30% i løpet av de første seks månedene, hevdes det. Den automatiserte programvaren leverer ende-til-ende-kontroll basert på triggere og varsler for brukere, og varsler dem om eventuelle problemer i produksjonsprosessen.

Powered by Labrador CMS