Rimelig robotikk

Nå lanserer RS Components rimelig robotikk med høy designfleksibilitet for Arduino-produsenter og –utviklere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Elektronikkdistributøren RS Components (RS) har utvidet sitt tilbud innen utviklingssett for Arduino med nye TinkerKit Braccio, som skal gi svært rimelig robotikkfunksjonalitet til det globale Arduino-miljøet.

Braccio er robotarm med alle funksjoner, utviklet for bruk på arbeidsbenken, og som kobles til og styres av et Arduino-kort. Braccio er utviklet for å være allsidig, og brukerne kan derfor sette sammen enheten på en rekke forskjellige måter for å oppfylle spesifikke krav. Armen omfatter seks servomotorer for posisjonsstyring, noe som gjør at det den kan plukke opp og flytte objekter. Produktet kan også brukes til å holde en rekke forskjellige typer objekter under forskjellige arbeidsoppgaver – for eksempel som et automatisert søkekamerastativ, som solpanelvender som følger solen, eller for å montere en mobiltelefon eller et nettbrett for å følge deltakere under en videokonferanse. Braccio har en løftekapasitet på opptil 400 g med minimumsoppsettet og maksimalvekt på 150 g ved en arbeidsavstand på 32 cm.

Rimelig og anvendelig robotarm.

Arduino TinkerKit-produktserien skal være godt egnet for akademisk eksperimentering eller for nye teknologiprosjekter, og den er en egnet plattform for prototypefremstilling for Arduino-baserte design uten behov for testkort eller loddebolt. TinkerKit har enkel og hurtig installeres, inkludert sensorer og aktuatorer som kobles opp til TinkerKit-grensesnittet og Arduino-kontrollkortet via Arduino Sensor Shield.

TinkerKit Braccio er kompatibel med en rekke Arduino-kontrollkort, inkludert UNO, UNO SMD, UNO WiFi, Due, Mega 2560, Ethernet, Leonardo, Leonardo ETH, M0, M0 Pro, Yún og Tian. I tillegg kan Braccio når de styres ved hjelp av Arduino UNO WiFi, Leonardo Ethernet, Yún eller Tian, styres fra en PC eller smarttelefon.

Prisen vil ligge på rundt 1600 kroner.

Powered by Labrador CMS