Fyller på med UnitedSiC

Elfa Distrelec samarbeider med UnitedSiC og tilbyr nå FET-transistorer, JFET-transistorer og Schottky-dioder i silisiumkarbid (SiC).

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Elfa Distrelec skriver i en pressemelding at selskapet anerkjenner viktigheten av å innføre teknologiske fremskritt og miljømessig bærekraft, og nå har lagt til høytytende og energieffektive SiC FET-er, JFET-er og Schottky-dioder fra UnitedSiC i nettbutikken.

UnitedSiC fokuserer på en grønnere økonomi og ønsker å bruke selskapets innovative enhetsteknologi til å akselerere bruken av silisiumkarbid, slik at kundene deres kan levere banebrytende effektivitetsnivåer i samfunnets mest avanserte strømbruk.

Vanlig bruk omfatter El-bil-lading, PV-omformere, strømforsyninger, kraftforsyninger, motorenheter og induksjonsoppvarming. UnitedSiC-teknologien muliggjør enkle og effektive løsninger når du oppgraderer fra en eksisterende silisiumbasert design. 

UnitedSiC UJ3C (universal)- og UF3C FAST (fastkoblet)-seriene med FETer i silisiumkarbid er basert på en spesiell kaskodekoblingskonfigurasjon der en høy-ytelses, rask SiC JFET er pakket sammen med en Si-MOSFET optimalisert med kaskodekobling, for å produsere den eneste standard portdrevne SiC-enheten på markedet i dag. UF3C-serien er utformet for raskere koblingshastigheter og lavere koblingstap med Kelvin-pakkealternativer for high-performance design.

Powered by Labrador CMS