Farnell signerer ny avtale med Torex

Torex sitt komplette utvalg av analoge kraftstyringskretser er nå tilgjengelig på lager hos Farnell.

Publisert Sist oppdatert

Farnell lagerfører nå Torex sitt komplette utvalg av analoge kraftstyrings-PMIC-løsninger som lover både høy ytelse og ultralavt strømforbruk. Komponentene brukes i produkter innenfor industri-, medisinsk-, underholdnings- og bilindustri.

Torex Semiconductor Ltd ble etabert i 1995 som leverandør av batteridrevne og kompakte kraftstyringskretser for bærbare lyd- og trådløse enheter. I dag er de en ledende leverandør av ultralave PMIC-løsninger for krevende kraftstyringsapplikasjoner, og spesialiserer seg på design og produksjon av høyytelses analoge kretser.

Produktene deres inkluderer et utvalg av mikro DC/DC-omformere, høyhastighets- og laveffekts LDO-spenningsregulatorer, spenningsovervåkere og RESET IC, lastbrytere, encellede batteriladere, kraft-MOSFET og dioder.

Torex har allerede et langvarig forhold til morselskapet Avnet, en av deres største distributører og som kan levere større produksjonsvolum for OEM/CEM-virksomheter.

Avtalen med Farnell gjør at små kvanta blir enklere å få tak i, for eksempel i forbindelse med utvikling av nye produkter og prototyper.

Powered by Labrador CMS