Kan levere nye Raspberry Pi Zero 2 W

Den er liten, har forbedret funksjonssett og er rimelig. Den nye Raspberry Pi Zero 2 W skal passe til å kjøre oppgaver med lite strømforbruk og plassbegrensede applikasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Farnell kan nå levere den nye Raspberry Pi Zero 2 W enkeltkortsdatamaskinen. Det beskrives som et svært fleksibelt og økonomisk nytt medlem av Raspberry Pi-familien og bygger på suksessen til den nåværende Zero-produktserien. Kortdatamaskinen er bygget rundt et Raspberry Pi-designet RP3A0 system-i-pakke som integrerer BCM2710A1-formen brukt i lanseringsvarianten av Raspberry Pi 3 med 512 MB LPDDR2 SDRAM.

Den er egnet til å bygge innebygde Internet of Things (IoT)-prosjekter og trådløse nettverksapplikasjoner og kan også brukes som en generell datamaskin. Forgjengeren, Raspberry Pi Zero W, er blitt brukt i et bredt spekter av bruksområder fra miniatyr spillkabinetter til elektriske skateboard.

Raspberry Pi Zero 2 W er nå tilgjengelig for levering fra Farnell i EMEA-regionen. Det skal vel legges til at i dag (torsdag morgen) finner du den ikke på Farnells nettsider, men vi får tro at det retter seg snart.

Powered by Labrador CMS