Kortoversikt med utvidet virkelighet

Digi-Key Electronics, sammen med og publikasjonen Make: har publisert «2021 Boards Guide» sammen med Digi-Key AR, en utvidet virkelighets-app som er tilgjengelig i både App Store og Google Play.

Publisert Sist oppdatert

Oversikten er inndelt i seksjoner for mikrokontrollere (MCU), enkeltkortskontrollere (SBC) og FPGA-baserte kort. Som en slags følgesvenn til årets guide, kommer en utvidet virkelighets-app som utnytter kameraer, skjermer og sensorer i moderne mobilenheter. Med over 50 kort tilgjengelig i AR, kan appen brukes til samhandling med kortplattformene. Digi-Key AR-appen er laget for å fungere sammen med guiden eller helt frittstående.

Guiden lover detaljerte sammenligninger av over 150 kort, blant annet fra leverandører som Adafruit, Arduino, Raspberry Pi, SparkFun, BeagleBone, Micro:bit, Seeed Studio, STMicroelectronics, Microchip, Cypress med flere. Nytt i årets guide er en fremhevet casestudie om de nylig introduserte Raspberry Pi 2040 MCU-baserte løsningene. I løpet av det første året har det vært utviklet over 60 kort fra ulike leverandører som plasserer mikrokontrollerarkitekturen inn i designverdenen for innvevde systemer.

Eksklusivt tilgjengelig kun fra appen inkluderer en video fra «industrivisjonærer» om hva fremtiden vil bringe til innvevde kort. Videoen inneholder innsikt fra:

  • Limor «Ladyada» Fried, grunnlegger og administrerende direktør, Adafruit Industries
  • Eben Upton, administrerende direktør, Raspberry Pi Trading
  • Eric Pan, grunnlegger og administrerende direktør, Seeed Studio
  • Paul Beech, medgründer, Pimoroni Ltd.
  • Zach Supalla, administrerende direktør, Particle
  • Bob Martin, Wizard of Make – Senior Staff Engineer, Microchip Technology

Guiden vil bli distribuert med november-utgaven av Make: magazine og Make: Books. PDF-versjoner av guiden og lenker for å laste ned Digi-Key AR-appen er tilgjengelig på www.digikey.com/boardsguide.

Powered by Labrador CMS