Eksempel på Essentras snaplås-støtter.

Mouser Electronics inngår global avtale med Essentra

Mouser Electronics har inngått en global distribusjonsavtale med Essentra Components, produsent av plastinjiseringsstøpte-, vinyldyppestøpte- og metallkomponenter. Gjennom avtalen lagerfører Mouser nå et bredt utvalg av Essentra-beslag, maskinvare, elektronikkomponenter og festemidler.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Avtalen inkluderer også det som er noen av Essentras viktigste produktkategorier: Kabelklips og klemmer, kabelforbindelser, snaplås-støtter og nagler.

Essentra kabelklemmer og klemmer er tilgjengelige i faste og justerbare utførelser og hjelper til med å beskytte og rute ledninger. Disse kabelklemmene og klemmene har buntdiametere fra 1/16 tommer til 2-1/4 tommer og flere monteringsmetoder, inkludert lim, skruemontering og snap-in design. Kabelklemmene og klemmene kommer i plast- og metallversjoner og er ideelle for romfarts-, apparat- og elektronikkapplikasjoner.

Selskapets kabelbånd er tilgjengelige i lengder fra 3 til 59 tommer, i en rekke materialer, inkludert værbestandig nylon, polypropylen og rustfritt stål. Kabelbåndene har strekkfasthet fra 18 til 250 pund. Typiske bruksområder er midlertidige installasjoner er nødvendig, for eksempel skiltholdere, dekorasjoner og sikkerhet.

Essentra-klinker kan enkelt installeres for hånd og fås for flere hullstørrelser og paneltykkelser for å holde flere materialer sammen og feste gjenstander til bestemte steder. Klinkene, eller «nits» har plastkonstruksjon og kommer i forskjellige utforminger, størrelser og konfigurasjoner.

Powered by Labrador CMS