Når forsyningskjeden svikter

RND med løsninger som kan bidra til å takle problemer med forsyningskjeden.

Publisert

Siden COVID-19-pandemien startet i 2020 har den globale forsyningskjeden hatt store utfordringer. Transportsektoren er under press på grunn av mangel på containere, økninger i shipping- og flyfraktsprisene, mangel på råmaterialer og halvledere, og økt generell etterspørsel knyttet til teknologiske oppdateringer (elbiler og 5G osv.) Mangel på råmaterialer og prisøkninger har påvirket tilgjengelighet og ledetider.

RND mener de har produkter som kan hjelpe deg å møte disse utfordringene – i høy kvalitet, til gode priser.

Smarte kjøp

Etterspørselen etter lavrisikoprodukter har aldri vært større, noe som gjør en stabil forsyningskjede så viktig. De økonomiske bedringene siden 2020 har økt etterspørselen over hele verden, noe som har ført til prisøkninger og mangel på råmaterialer. For innkjøpere har det vært viktig å holde kostnader nede, spesielt på viktige materialer, og å holde orden på inventar for å holde bedrifter og produksjon gående. Derfor bør man kjøpe smart.

Når man velger leverandører er det gunstig å kunne kjøpe alt på et sted. Ved å redusere antall leverandører sparer man tid og ved å handle i større mengder holder man kostnadene nede. Transport- og fraktkostnader reduseres også, noe som også er en fordel for miljøet.

Mange er ofte innom flere steder for å finne de beste prisene, men hva om du kunne handle alt på et sted, med et merke og få alt du er ute etter? RND mener de kan være løsningen for deg – ved å tilby både kvalitet, lave priser og godkjente produkter som du kan stole på.

Spar penger med RND

RND er et rimeligere alternativ, slik at du slipper å overskride budsjettet. De hjelper deg å ivareta arbeidsflyt og marginer med velutstyrt varelager av komponenter, verktøy og utstyr, til konkurransedyktige priser. Det trenger ikke gå på bekostning av kvalitet eller pålitelighet, og de sørger for at alle våre leveranser inspiseres og at alle etterlevelseskrav er oppfylte. De samler også alle relevante sertifiseringsdokumenter, slik at du slipper å tenke på det.

Se flere produkter fra RND

Powered by Labrador CMS