Webinar:

Sikker kommunikasjon mellom enheter

Hvordan sikre enhetskommunikasjon og det raskt voksende tingenes internett?

Publisert

Internett-kommunikasjon mellom enheter, kjøretøy, skytjenester og nettverk vokser i stadig økende tempo, mens lovgivning som European Cyber Resilience Act presser leverandører til å dokumentere sikkerheten til infrastrukturene og virksomhetene som er avhengige av dette økosystemet.

Enhetskommunikasjon er sikret med mye brukte kryptografiske sikkerhetsprotokoller, som MACsec (Media Access Control Security), IPsec (Internet Protocol Security) og TLS (Transport Layer Security), som opererer på forskjellige lag av OSI-modellen for systemtilkobling, og kan brukes på et bredt spekter av applikasjoner og scenarier.

Det finske selskapet Xipheras webinar «Cryptography at Work: Securing Device Communications», som holdes 6. mars, presenterer implementeringer av MACsec, IPsec og TLS på maskinvareenheter, og utforsker likhetene og forskjellene mellom de tre sikkerhetsprotokollene. I dette webinaret vil vi høre innsikt fra Tommi Lampila, Xipheras direktør for forretningsutvikling, og veiledning i implementeringsbeslutningene designere og arkitekter som er ansvarlige for å sørge for sikker tilkobling står overfor.

Registrering her (ekstern lenke).

 

Powered by Labrador CMS