Økonomi

TouchNetix klar for videre vekst

Etter en vellykket finansieringsrunde fikk TouchNetix AS inn 120 milioner kroner i en rettet emisjon.

Publisert

TouchNetix AS har i dag avsluttet en finansieringsrunde som innbrakte 120 millioner kroner. Eksisterende og nye aksjonærer som deltok i finansieringen inkluderer Alliance Venture, Bergan, Calypso Invest, Djerv Holding, Fyrva, Investinor, Investitude, LER Invest, Motor-Trade Eiendom & Finans, R. Munkhaugen, Reitan Kapital og Wiski Capital (alfabetisk rekkefølge) . Sparebank 1 Markets var selskapets finansielle rådgiver i transaksjonen.

– Vi er glade for å bli støttet av en så sterk base av investorer, og at vi fortsatt ser en så høy interesse for TouchNetix til tross for et utfordrende økonomisk miljø, sier Vegard Wollan, medgründer og administrerende direktør i TouchNetix. – Vår teknologi og løsninger blir i økende grad valgt av ledende produsenter av elektronikkutstyr og bilprodusenter når de designer neste generasjons førermiljø.

Midlene fra denne finansieringen vil bli brukt til å øke selskapets FoU, produksjonsstøtte og salgs- og kundestøttetjenester ettersom HMI-markedene for berøringsskjermer fortsetter å utvikle seg raskt.

aXiom-familien av brukergrensesnittbrikker (AX54A, AX80A, AX112A og AX198A) er i produksjon og tilgjengelig nå. Demonstrasjon-, evaluerings- og utviklingssett for alle brikker er tilgjengelige, så vel som sensormodulfamilien Chrominance. aXiom-brikkene er kvalifisert i henhold til AEC-Q100, og produktfamilien vil bli ASIL-B-sertifisert.

Powered by Labrador CMS