Kraftelektronikk:

Navitas kjøper styrekrets-virksomhet

Overtar joint venture-virksomhet fra Halo Microelectronics.

Publisert Sist oppdatert

Navitas Semiconductor kunngjorde i dag en avtale om å kjøpe de resterende minoritetsinteressene i deres joint venture med Halo Microelectronics, relatert til utvikling av silisiumbaserte styre-ICer.

Selskapet vil betale for seg med 20 millioner USD i Navitas-aksjer.

I 2021 opprettet Navitas og Halo et joint venture for å utvikle applikasjonsspesifikke silisiumkontrollere som er optimalisert for å fungere i kombinasjon med Navitas GaN ICer, med det formål å sette nye standarder for effektivitet, tetthet, kostnader og integrasjon for et bredt spekter av applikasjoner.

- Dette er nok et strategisk oppkjøp for Navitas, ettersom vi integrerer kritiske silisiumkontrolleregenskaper med våre ledende GaN- og SiC-teknologier, sier Navitas administrerende direktør og medgründer Gene Sheridan i en kommentar.

- Silisiumkontrollere er nødvendig i alle kraftsystemer og definerer i stor grad arkitekturen til disse systemene. Ved å kombinere silisiumkontrollere med GaN og SiC, er Navitas unikt posisjonert til å påvirke kundenes valg av arkitektur, med tanke på å maksimere systemfordelene og Navitas' verdi ved bruk av GaN eller SiC i neste generasjons kraftelektronikk, fremholder Sheridan.

Powered by Labrador CMS