Prevas kjøper BitSim Now AB

Prevas har signert en avtale om å kjøpe 100 prosent av BitSim Now AB, et konsulentselskap i Stockholm med 35 ansatte som fokuserer på produktutvikling.

Publisert

BitSim Now driver med innvevde systemer og produktutvikling. Spesialkompetanse er innen digitale kameraer, bildebehandling og synsteknologi, samt utvikling av FPGA-kretser. Kundene er innenfor segmenter som medtech, forsvar og telekom.

– Dette er et godt og utfyllende tillegg til våre ambisjoner om å befeste vår posisjon som premiumleverandør innen avansert produktutvikling, sier Hans-Erik Wikman, regionsjef i Prevas i Stockholm. – Ikke minst styrker vi evnen til å ta på oss produktutviklingsprosjekter hvor vi tar ansvar for alt fra innovasjon til utvikling og deretter verifisering, testing og klargjøring til produksjon.

– Vi er glade for å gå inn som en node i Prevas sitt nettverk, sier Philip Nyströmer, administrerende direktør i BitSim Now AB. – Dette gir oss gode muligheter til å videreutvikle virksomheten og vi ser et stort potensial i å foredle og kombinere vårt lederskap sammen med Prevas.

Oppkjøpet skal være gjennomført 1. mai 2022

Powered by Labrador CMS