Det nye distribusjonssenteret er på 90.000 kvadratmeter og har en egenproduksjon av strøm på 7MW årlig.
Det nye distribusjonssenteret er på 90.000 kvadratmeter og har en egenproduksjon av strøm på 7MW årlig.

Arrow åpner nytt distribusjonssenter i Nederland

Arrow Electronics har åpnet et nytt primærdistribusjonssenter i Venlo, Nederland. Distribusjonsenteret blir nå nøkkelsentralen som betjener alle komponentkunder i Europa. Det blir også et av selskapets største varehus globalt og erstatter eksisterende fasiliteter i regionen, noe som skal bidra til økt kapasitet for fremtidig vekst.

Publisert Sist oppdatert

Det er investert i den nyeste logistikkteknologien og infrastrukturen, i tillegg til kvalitets- og serviceforbedringer. Spesiell vekt er blitt lagt på å bidra til å sikre at ikke bare nåværende, men fremtidige krav oppfylles når det gjelder fysisk og virtuell sikkerhet, forretningskontinuitet og forretningsprosesser, heter det.

Senteret vil levere en stor bredde av teknologier som Arrow tilbyr sine kunder i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA). Dette omfatter blant annet halvledere, passive og elektromekaniske komponenter og koblinger, innvevde løsninger og komponentprogrammering.

Venlo, som ligger på den nederlandske grensen til Tyskland, er et av Europas viktigste logistikknutepunkter. Arrow bygde sitt første anlegg der i 1999, og det nye anlegget ligger like i nærheten.

Noen data:

90.000 kvadratmeter

7 km sammenhengende samlebånd

7 MW genereres hvert år

100 prosent papp-/papiremballasje

For å møte dagens og fremtidens miljøkrav er anlegget designet for å bruke de nyeste energieffektive teknologiene, maksimere gjenbruk av ressurser og minimere avfall. Selskapet opplyser at de har oppnådd vurderingen «Excellent» i henhold til BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method), en bærekraftsvurderingsmetode som brukes til å planlegge infrastruktur og bygninger, i tillegg til å oppnå en rekke andre horisontale og vertikale sektorsertifiseringer.

Mer om anlegget finner du her: venlo.arrow.com

Powered by Labrador CMS