Sponset artikkel

Ved å bruke termografi viser man hvordan cellene og forbindelsene oppfører seg i batteriene.

Profesjonell kvalitetskontroll av batterier

Hos ACTEC legger vi stor vekt på at kvaliteten på batteriet vårt er på topp, da det er viktig for å sikre optimal funksjon, kvalitet og levetid.

Publisert Sist oppdatert

I vårt eget batteritestsenter gjennomfører vi omfattende og avansert kvalitetskontroll av din batteriløsning. Dette skjer både mens vi utvikler batteriet for deg og før vi leverer den ferdige løsningen slik at den er klar til bruk.

Utvidet testlaboratorium

Å hjelpe kunder er en pågående prosess som aldri stopper. Dette kan skyldes nye ansatte i bransjen, og når nye designere kommer til er de ofte mest fokusert på kjernekompetansen, mens batterier dessverre blir sett på som et nødvendig onde. Det tapper med andre ord mange bedrifters kunnskap om batterier når en designer eller produktutvikler bytter jobb, og da ønsker vi å stå klare bak kulissene med lett fordøyelig informasjon om kvalitetene til ulike batterier.

I mange tilfeller handler kvaliteten på batterier om en kompleks blanding av kjemi, håndverk, materialer og produksjonsprosesser. Samlet sett kan de mange parameterne være vanskelige å visualisere. Vi utvider kontinuerlig testanlegget og laboratoriet med mye nytt utstyr, som gjør at vi kan vise hva batterier kan – og i like stor grad hva de ikke kan – i klare bilder som kundene kan relatere seg til.

Vi har blant annet klimaskap der vi kan sette batteriene i drift under syklisk varierende miljøer med kulde, varme og fuktighet. Ved å stresse batteriene maksimalt, kan vi effektivt gi kunder råd om valg av batterier for vanskelige bruksområder.

Ved å bruke termografi viser man hvordan cellene og forbindelsene oppfører seg i batteriene, og ved å teste de ulike kjemiene og innkapslingene under realistiske forhold, er det ingen ubehagelige overraskelser i felten når kundene setter batteriene i arbeid i utstyret sitt.

Ta kontakt for spørsmål, testing og sertifisering

Hvis du har spørsmål om vårt batteritestsenter, eller hvis du har noen batterier som må sertifiseres, vennligst kontakt oss. Vi er alltid klare til å veilede og gi deg råd, og vi streber alltid etter å yte best mulig service for våre kunder.

Mer informasjon: actec.dk

Powered by Labrador CMS