Lover pålitelig batteristyring

Med WE-BMS presenterer Würth Elektronik signaltransformatorer for batteristyringssystemer

Publisert Sist oppdatert

Takket være galvanisk isolasjon på 4300 VDC/1 min og høy driftsspenning på opptil 1000 VDC, er de ideelle for bruk i energilagringssystemer, E-sykler eller E-scootere. I tillegg til transformatorene inkluderer de nye WE-BMS-seriens komponenter også minst én «common-mode choke» for å filtrere common-mode interferens. Designet skal være mindre og svært kompakte, sammenlignet med tilsvarende produkter på markedet, i følge produsenten. Lavprofilsvarianter med høyde på 3,45 mm er også tilgjengelig.

WE-BMS brukes først og fremst for å sikre pålitelig drift og gi informasjon om ladestatus. De individuelle cellene i en batteripakke er koblet i serie, det samme er nedstrøms BMS-kontrollerne. Spenningsforskjeller og elektromagnetisk interferens kan forekomme mellom seriekoblede komponenter eller kort. WE-BMS-transformatoren sørger for å isolere komponenter fra hverandre og undertrykke EMI. Applikasjoner inkluderer lagringssystemer for solcelleinstallasjoner eller uavbrutt strømforsyning (UPS). Siden serien er AEC-Q200-kvalifisert, er den også svært godt egnet for e-mobilitetsapplikasjoner. WE-BMS støtter seriell seriekjede, isoSPI og SPI.

Serien er laget for driftstemperaturområdet mellom -40°C og 125°C, og er tilgjengelig fra lager i forskjellige størrelser fra 7,6 x 9,5 x 5,5 mm til 15,1 x 15,4 x 3,45 mm uten minimum bestillingsantall. Würth Elektronik gir gratis vareprøver til ingeniører og utviklere.

Powered by Labrador CMS