Samarbeider:

Avansert batteristyringsplattform

Neutron Controls og Infineon Technologies går i partnerskap om avansert batteristyringsplattform for kjøretøy.

Publisert

Infineon Technologies AG har i lengre tid utviklet løsninger som skal hjelpe ingeniører med å utvikle pålitelige bilbatteristyringssystemer (BMS). Et av Infineons foretrukne designhus, Neutron Controls, har nå lansert nye sin ECU8 systemplattform, som skal muliggjøre akselerert utvikling av BMS basert på Infineon-brikkesett.

Med dette tilbudet kan Neutron Controls og dets designtjeneste-klienter betydelig redusere utviklingsinnsatsen ved å ha en komplett maskinvare- og programvareplattformløsning for en batteriadministrasjonsenhet bygget på et robust ASIL-D, ISO26262 grunnlag, skriver de to selskapene i en pressemelding i dag.

Energistyringsenheten ECU8 inkluderer Neutron Controls egenutviklede mikrokontrollermodul med AURIX TC3xx og TC4xx, TLF35584 Hypersonic PMIC, TLE9015 ISO UART Transceiver og TLE9012 ISO UART Battery Interface Card.

ECU8 er for øvrig det siste tilskuddet til Neutron Controls Rapid Engineering Development (RED)-plattformfamilie, en samling allsidige plattformer designet for å akselerere programvareutvikling, prototyping og produktutvikling, heter det.

 

 

Powered by Labrador CMS