Innendørs 5G:

Tidligere i år lanserte Proptivity det de sier er verdens første høyhastighets innendørs 5G radioaksessnett i Stockholm

Proptivity med markedslansering i Norge

Svenske Proptivity tilbyr innendørs 5G-nett til eiendomsmarkedet som en uavhengig aktør («neutral host»). Nå blir de den første tilbyder av innendørs 5G-nett i Norge og globalt, i følge selskapet.

Publisert

Proptivity har vært i drift i Sverige siden juni 2022 og lanseres nå offisielt også i Norge. Selskapet har allerede gjort store framskritt når det gjelder å mobilisere eiendomsmarkedet i Norge rundt muligheten til å skape mer fleksible, effektive og attraktive eiendommer med hjelp av høyhastighets innendørs mobilnett, dvs nett som leverer gigabit-hastigheter og kapasitet.

OneCo Networks og Proptivity har i dag signert en strategisk avtale om installasjons- og vedlikeholdstjenester, som gjør at Proptivity nå kan levere innendørs 5G-tjeneste i stor skala til eiendomsmarkedet også i Norge. Proptivity Norway AS har flyttet inn i Karvesvingen 5 på Hasle i Oslo under ledelse av Stein Hansen, som har lang telekom-erfaring med blant annet flere ledende roller i Telenor-konsernet.

Tidligere i år lanserte Proptivity kommersiell drift av verdens første høyhastighets innendørs 5G radioaksessnett i Stockholm. Proptivity installerer og drifter radioaksessnett som en «neutral host», dvs der alle operatører er invitert til å koble sine kunder til en felles infrastruktur for bedre innendørsdekning.

Powered by Labrador CMS