Sertifisert for å produsere medisinsk utstyr

NORBIT har gjennomført ISO 13485-sertifisering av fabrikken i Selbu for produksjon og montering av elektroniske produkter og moduler for medisinsk utstyrsindustri.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

– Med denne sertifiseringen på plass, er vi i stand til å produsere medisinsk utstyr av høy kvalitet. Fra Selbu – som inngår i «Product Innovation & Realization» (PIR) – er vi nå klare til å lage nye produkter og løsninger innen medisinsk utstyr. Vi har allerede fått noen interessante medisinske prosjekter som også inkluderer våre FoU-ingeniører, sier NORBIT-sjef Per Jørgen Weisethaunet.

I flere tiår har PIR levert elektronikk til krevende markeder som bilindustri, sikkerhet, energi, marine og havrelaterte næringer.

– Det er klare megatrender som driver etterspørselen etter medisinsk instrumentering, og vi ser frem til å utnytte vår FoU- og produksjonskompetanse på dette området. Å ha egenproduksjon i Norge gir oss kontroll over og nærhet til en kritisk del av verdikjeden, slik at vi kan tilby kundene i medisinsk industri det nødvendige nivået på service og kvalitet, sier Weisethaunet.

Powered by Labrador CMS